930×122 CAPRA 5

vaccinare

Video: Coadă la vaccinare în Piteşti. S-au dat bonuri de 100 de lei/persoană

E coadă la vaccinare în Piteşti. La Centrul de Vaccinare situat pe bulevardul Eroilor (lângă Poliţia Locală) este, de câteva zile, buluc.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

Lumea vine în număr mare, o parte fiind speriată de efectele dezastruoase ale virusului în valul 4 pandemic, în vreme ce alţii primesc rapel sau chiar a treia doză.

 

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

 

În toată povestea, interesant este că s-au dat şi bonuri valorice de 100 de lei (5 tichete de masă). De această sumă au beneficiat toate persoanele care s-au imunizat începând cu data de 31 august 2021.

„A fost o măsură care nu s-a promovat foarte mult, menită să stimuleze vaccinarea populaţiei. A fost printr-un program al Ministerului care a constat în alocarea unei sume fixe pentru fiecare judeţ. Piteştiul şi Mioveniul au terminat deja voucherele”, ne-a declarat prefectul Emanuel Soare.

 

 

Programul nu a fost reînnoit şi rămâne de văzut ce stimulente mai pregătesc autorităţile pe viitor. Momentan, beneficiază de o şansă la câştig cei care se vaccinează şi participă la Loteria Vaccinării.

Revenind la Centrul din Piteşti, să spunem că oamenii care discutau la faţa locului nu vorbeau de cei 100 de lei promişi de Minister, ci de faptul că aşa se vor proteja de formele grave ale bolii.

Potrivit raportului înaintat de Prefectură, în ultimele 24 de ore s-au vaccinat 1.055 de persoane în judeţ.

„În acest ritm, ne trebuie aproximativ 2 ani ca să ajungem la un procent de 70% din populaţie care să fie vaccinată. Sperăm la o accelerare şi mai mare”, ne-a mai declarat Prefectul Soare.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • ggg spune:

    Prefectul? De cand e prefect? Parca era subprefect, si aveam un prefect interimar… Chiar nu mai sunt la curent, ma puteti lumina?

  • Gușatu Crin. Marcel spune:

    Foarte bine, am fost de partea celor ce doresc să se vaccineze înainte ca vecinul să apară, doresc să mă vaccinez dar din păcate am fost refuzat la centrele de vaccinare. Mi s-a spus că am trombocitele aiurea și orice vaccin aș face mar ucide. Nu am nevoie de recompense, doresc să mă vaccinez dar nu mi se permite, vreau să trăiesc chiar dacă am 65 de ani. Am dus o viață curată, fără băuturi droguri, țigări și alte prostii, dar am fost contaminat fără să știu de un fals medic dentist cu virusul hepatitei b, care a evoluat timp de 15 ani și acum am ciroză. Țin un regim strict dar evoluția bolii nu este favorabilă, orice virus mă poate ucide, dar mi se interzice dreptul la viață. M-am autoizolat de frica virușilor, nu știu cât voi mai rezista acestei izolări. Am făcut singur vecinul antigripal și nu a avut nici o reacție adversă.

  • Gby spune:

    Nu te vaccina si vei trăi mai mult!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90