930 x122 grota rece

vaccinare

Revoltă a părinţilor, după ce Valeriu Gheorghiţă a anunţat că vaccinul pentru copii va fi autorizat

Revoltă a părinţilor, după ce Valeriu Gheorghiţă a anunţat că vaccinul pentru copii va fi autorizat.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

În România cu aproximativ 40% din populaţia adultă vaccinată şi foarte mult scepticism, chiar şi în rândul celor vaccinaţi, anunţul preşedintelui CNCAV a stârnit o avalanşă de comentarii negative în Social Media.

Vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani pentru Pfizer, respectiv 6 – 11 ani pentru Moderna este un subiect extrem de sensibil în acest moment. Anunţul era oricum o obligaţie pentru autorităţile din ţara noastră, din moment ce Comisia Europeană a dat directiva autorizării.

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

O majoritate covârşitoare refuză vaccinarea copiilor şi au fost anunţate deja proteste în stradă care ar putea avea loc la începutul lunii decembrie.

„Avem confirmarea că pe 25 noiembrie Agenția Europeană a Medicamentului va face recomandarea de autorizare. Probabil că pe 26 Comisia Europeană va autoriza vaccinul de la Pfizer pentru a fi administrat la grupa de vârstă 5-11 ani. Cred că la mijlocul lunii decembrie și vaccinul de la compania Moderna va primi recomandarea de autorizare pentru grupa de vârsta 6-11 ani”, a spus Valeriu Gheorghiță, citat de digi24.ro.

(Foto: descriptiv / Sursa foto: digi24.ro)

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90