Donaris 930 x 122

vaccinare

Revoltă a părinţilor, după ce Valeriu Gheorghiţă a anunţat că vaccinul pentru copii va fi autorizat

Revoltă a părinţilor, după ce Valeriu Gheorghiţă a anunţat că vaccinul pentru copii va fi autorizat.

Citiți și: Ce ne MAI pregătesc autorităţile: Intri în carantină chiar dacă eşti vaccinat

În România cu aproximativ 40% din populaţia adultă vaccinată şi foarte mult scepticism, chiar şi în rândul celor vaccinaţi, anunţul preşedintelui CNCAV a stârnit o avalanşă de comentarii negative în Social Media.

Vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani pentru Pfizer, respectiv 6 – 11 ani pentru Moderna este un subiect extrem de sensibil în acest moment. Anunţul era oricum o obligaţie pentru autorităţile din ţara noastră, din moment ce Comisia Europeană a dat directiva autorizării.

Citiți și: Pandemia ucide şi democraţia. Se fac presiuni dictatoriale pentru vaccinare

O majoritate covârşitoare refuză vaccinarea copiilor şi au fost anunţate deja proteste în stradă care ar putea avea loc la începutul lunii decembrie.

„Avem confirmarea că pe 25 noiembrie Agenția Europeană a Medicamentului va face recomandarea de autorizare. Probabil că pe 26 Comisia Europeană va autoriza vaccinul de la Pfizer pentru a fi administrat la grupa de vârstă 5-11 ani. Cred că la mijlocul lunii decembrie și vaccinul de la compania Moderna va primi recomandarea de autorizare pentru grupa de vârsta 6-11 ani”, a spus Valeriu Gheorghiță, citat de digi24.ro.

(Foto: descriptiv / Sursa foto: digi24.ro)

 

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441