Donaris 930 x 122

vaccinare

Personalul de la Centrul de vaccinare din Pitești, acuzat că dă „țepe” cu tichetele

Personalul de la Centrul de vaccinare din Pitești, acuzat că dă „țepe” cu tichetele.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

În ultimele zile, pe adresa redacției am primit mai multe mesaje potrivit cărora personalul de la Centrul de Vaccinare din bulevardul Eroilor, Pitești, ar fi promis oamenilor tichete de masă în valoare de 100 de lei dacă se vaccinează.

Ce știm este că aceste tichete au fost incluse într-un program guvernamental, însă în număr limitat. Prefectura nu a făcut mare tam-tam cu ele, deși probabil că ar fi fost utilă o promovare mai clară pentru ca toată lumea să știe la ce să se aștepte.

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

Tichetele s-au epuizat rapid, iar anumite persoane venite să se vaccineze tocmai pentru acest mic beneficiu financiar s-au trezit fără „bonus”.

 

 

Iată unul dintre mesajele în care oamenii reclamă că nu au primit tichetele.

„Eu si mai multi cunoscuți ne confruntăm cu o situație destul de ciudata cu privire la distribuirea tichetelor pentru vaccinare, de catre Centrul de vaccinare pe strada Eroilor (langa politia locala). Cand ne-am vaccinat, aproximativ toti la mijlocul lunii octombrie, am primit un numar de telefon la care sa sunam pe data de 5 noiembrie pentru ca atunci primesc tichete si le distribuie.

Am înțeles, in data de 5 am sunat, ni s-a spus sa venim ca au primit. Am mers acolo la diferite ore in data de 5 si 6 noiembrie si absolut toti am primit ca si răspuns ca nu mai au tichete si sa mai revenim cu telefon in cursul săptămânii viitoare.

Întâmplarea face ca am mai incercat cu totii si următoarea saptamana si dupa ce ni s a spus ca nu au mai primit tichete, am constatat ca ni s-au blocat si numerele de telefon si degeaba incercam sa sunam (daca încerci de pe alt numar suna). Am mers si fizic acolo insa o doamna de la curățenie (cred) ne-a spus ca „daca nu stim pe cine trebuie nu mai prindem tichete”.

Inițial, am apreciat ca fiind vorba despre un caz izolat, însă în cursul zilei de azi o altă persoană a trimis o sesizare asemănătoare.

Oamenii care s-au vaccinat printre ei sunt si eu si nu am primit. ACELE TICHETE DE VACCINARE IN VALOARE DE 100lei […].  Întrebarea este când vor primii cei vaccinați ? Vin sărbătorile si sunt persoane care s-au vaccinat pentru acele tichete sa AIBA si ei de sărbători o bucata de carne, de o ciorba, sărmăluțe, și de o fripturică”, a scris Florin A.

Problema tichetelor limitate am expus-o și este destul de clară, rămâne de lămurit dacă personalul de la Centrul de vaccinare chiar a promis oamenilor că le vor primi „retroactiv”, dacă se vor vaccina.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

10 comentarii

  • C. Enache spune:

    Nu erau tichete nici la centrul de la Bradu sambata. Au zis ca nu au. Sau le-au oprit ei.

  • Loredana spune:

    Nu se primesc tichetele de masă am insistat in fiecare saptamana, m-am dus si personal si nimic.Daca nu ai pe nimeni in interior sa te anunțe când sosesc tichetele ,cred k nu le mai vezi nici in anul urmator. Cum sa mai procedăm suntem foarte mulți.Multumesc!

  • Pantilă Vlad spune:

    Nici eu nu am primit tichetele și m-am vaccinat pe 17 octombrie. Am primit doar un număr de telefon și atât. Este vorba tot despre centrul de lângă poliția locală

  • Nita Ioana spune:

    Si copilul meu s a vaccinat pe 29 septembrie la Natisan si nu a primit tichete.Mi s a spus ca nu le a trimis DSP ul

  • Neagu Florin spune:

    Buna ziua,
    M-am vaccinat cu primele doua doze Pfizer in martie si aprilie 2021 si cu doza Booster in octombrie 2021.
    Intrebarea mea este daca pot primi tichetul.
    Multumesc anticipat pentru raspuns.

  • Badea Adrian spune:

    In aceeasi situatie suntem si noi ca familie,ne- am vaccinat la mijlocul lunii octombrie si nu am primit nici pana acum tichetele de masa in valoare de 100 lei/ pers.Am sunat la prefectura si dupa toate insistentele am reysit in sfirsit sa vb.cu o doamna responsabila cu aceste tichets care mi- a raspuns sec ca nu sunt fara nuci o explicatie.Mi- a recomandat sa sun la DSP Arges.Am facut si acest lucru dar nici macar nu am reusit sa discut cu nimeni de la DSP ptr.ca nu raspund la tf.Pentru ce sunt platiti acesti angajati din bani publici!

  • Irina spune:

    Nici eu nu am primit niciun tichet si m-am vaccinat pe 14 octombrie la centrul dupa Eroilor. Cineva spunea ca le impart intre ei in interiorul cladirii. Am vazut idata o coada imensa si oameni buluciti. Pe o parte se vaccineaza pentru a scapa de virus pe de alta parte se bulucesc la tichete

  • Ioanca camelia spune:

    Aceeași situație este și în Craiova. M am vaccinat cu Johnson, și nici vorba de tichete. Normal fiind o doza, ar trebui sa le dea s au să programeze persoanele. Sunt vaccinata și eu și soțul, dar nici vorbă de tichete. În centrul de vaccinare de la spitalul militar nici vorbă de asa ceva. Normal ar trebui să primim toți.

  • Petre spune:

    Aceiași situație este și la centrul de vaccinare Racovița din Mioveni. M-am vaccinat cu ambele doze și la final mi sa spus că voi fi sunat când sa merg sa le ridic,nu mai ma sunat absolut nimeni. Cred că cei de acolo fac in așa fel încât să le oprească ei. RUSINE

  • Cătălin S spune:

    Și la Brăila e aceiași treabă. A fost soacra mea la centrul unde s-a vaccinat și i-au spus că nu se dau tichete pentru vaccinare. Soacra mea le-a spus că a dat la televizor că cei vaccinați beneficiază de tichete în valoare de 100 de lei, moment în care au luat-o la mișto, spunându-i să se ducă la cei de la televiziune să-i dea tichetele!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3