930 x122 grota rece

carantină

A plecat din carantină la păcănele şi a fost de două ori amendat

A plecat din carantină la păcănele. Sâmbăta trecută, în jurul orei 20.30, jandarmii care desfășurau o acțiune punctuală pentru verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii a virusului Sars-Cov2, au depistat în incinta unei săli de jocuri din municipiul Pitești, un tânăr de 32 de ani care nu purta corespunzător masca de protecție. În momentul verificării identității acestuia, jandarmii au constatat că tânărul figurează în carantină la domiciliu.

Citiți și: Pitești. Polițiștii au descins la “păcănele”!

Astfel, pe lângă amenda de 1.000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, acesta a mai „câștigat” încă 4.000 de lei amendă pentru încălcarea măsurii carantinării la domiciliu.

După aplicarea măsurii contravenționale, tânărului i s-a pus în vedere să se întoarcă la domiciliu și să respecte măsura carantinării.

Citiți și: Decizie majoră privind „păcănelele”!

„Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19”, a transmis Jandarmeria Argeş.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3