930 pe 122 COSTACHE

carantină

A plecat din carantină la păcănele şi a fost de două ori amendat

A plecat din carantină la păcănele. Sâmbăta trecută, în jurul orei 20.30, jandarmii care desfășurau o acțiune punctuală pentru verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii a virusului Sars-Cov2, au depistat în incinta unei săli de jocuri din municipiul Pitești, un tânăr de 32 de ani care nu purta corespunzător masca de protecție. În momentul verificării identității acestuia, jandarmii au constatat că tânărul figurează în carantină la domiciliu.

Citiți și: „Spaima păcănelelor”. Un argeșean a distrus mai multe aparate de joc în valoare de 9.000 de lei

Astfel, pe lângă amenda de 1.000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, acesta a mai „câștigat” încă 4.000 de lei amendă pentru încălcarea măsurii carantinării la domiciliu.

După aplicarea măsurii contravenționale, tânărului i s-a pus în vedere să se întoarcă la domiciliu și să respecte măsura carantinării.

Citiți și: Piteşti: Patroni de săli de jocuri amendaţi drastic de jandarmi

„Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19”, a transmis Jandarmeria Argeş.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90