EcoMoto 930×122

amenzi

Piteşti: Patroni de săli de jocuri amendaţi drastic de jandarmi

În ziua de 02.01.2021, jandarmii argeșeni care desfășurau o acțiune punctuală pe raza municipiului Pitești au depistat două societăți comerciale, cu domeniul de activitate sală de jocuri de noroc, ai căror administratori nu au luat măsurile legale de a verifica certificatele verzi ale persoanelor aflate în interior la momentul verificărilor.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

„În urma abaterilor legale, administratorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 6.000 de lei”, precizează Jandarmeria Argeş.

Per total, în cele trei zile libere jandarmii au constatat și sancționat încălcarea legii în 9 situații, valoarea sancțiunilor fiind de peste 6.000 lei.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Pentru evitarea acestor situații, Jandarmeria Argeș recomandă cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități și nu în ultimul rând, să se gândească la sănătatea lor și a celor din jur.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90