New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

OFICIAL ÎN MIOVENI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AMENZILE

Oficial în Mioveni: Ce se întâmplă cu amenzile. Pe 24 august 2018 va intra în vigoare Legea nr. 203/2018 cu privire la măsuri de eficientizare a achitării amenzilor contravenționale, prin care se modifică și se completează Ordonanţa Guvernului nr. 2/2001 referitoare la regimul juridic al contravenţiilor, cu modificările şi completările ulterioare.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Potrivit legii, contravenientul va putea achita în termen de cel mult 15 zile de la data înmânării sau comunicării procesului-verbal jumătate din minimul amenzii prevăzute de actul normativ, agentul constatator făcând menţiune despre această posibilitate în procesul-verbal. Termenul care se sfârşeşte într-o zi de sărbătoare legală sau când serviciul este suspendat se va prelungi până la sfârşitul primei zile de lucru următoare.

Reamintim că plata amenzilor poate fi făcută şi cu cardul bancar la adresa www.ghiseul.ro – secțiunea Primăria oraşului Mioveni.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90