New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

ORANGE VREA RELEU DE TELEFONIE ÎN BUDEASA. PRIMARUL, APEL CĂTRE CETĂȚENI

Orange vrea releu de telefonie în Budeasa. Primarul, apel către cetățeni. Nicolae Mihail Rachieru, primarul comunei Budeasa (foto), face un apel către cetățenii din localitate să participe în număr cât mai mare la o consultare publică pe care o va organiza în această săptămână.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Consultarea are ca subiect o investiţie pe care compania de telefonie mobilă Orange intenţionează să o facă în Budeasa. Compania vrea să monteze în satul Budeasa Mică un releu.

Știut fiind faptul că releele operatorilor de telefonie mobilă trebuie să respecte anumite cerinţe pentru a nu fi un pericol pentru sănătatea oamenilor, primarul Rachieru vrea să afle părerile locuitorilor comunei.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

„Joi, 28 noiembrie 2019, la ora 16:30, sunteţi aşteptaţi în incinta bisericii din Budeasa Mică pentru a participa la o discuţie în legătură cu releul de telefonie mobilă pe care Orange România intenţionează să-l amplaseze în satul Budeasa Mică”, îi anunţă primarul pe locuitori.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90