930 x122 grota rece

concediu

ORIBIL! PENDIUC VA DA INDICAȚII PE ȘANTIERELE PITEȘTIULUI

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, şi-a reluat astăzi activitatea după cel mai lung concediu de odihnă pe care l-a avut de când este edil-şef, un concediu de 21 de zile lucrătoare.

Citiți și: Secretul primarului piteștean cu cea mai lungă „domnie”. Acum s-a aflat

Primarul a revenit la lucru oficial astăzi, dar a mai trecut pe la birou începând din 28 octombrie.

Eliberat în vară din arest preventiv în dosarul „Publitrans”, dosar instrumentat de DNA și în care este judecat pentru fapte de corupție, Pendiuc nu va putea lua în continuare legătura cu ceilalți inculpați și nici cu martorii din acest caz, deci inclusiv cu angajaţi ai Primăriei şi consilieri locali. În acest context, primarul va avea biroul tot în sala „Simpozion” de la Casa Cărţii. El nu va putea participa la şedinţele Consiliului Local.

Citiți și: Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

„Domnul primar va putea sta de vorbă cu angajaţii Primăriei care nu sunt parte în dosar, va vizita şantierele în lucru, va transmite anumite indicaţii. Dumnealui este primarul în funcţie, eu doar coordonez activitatea de la Primărie. Ne dorim ca problemele dumnealui să se termine cât mai repede şi să îşi poată relua activitatea normal.”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimar al municipiului.

În loc să-și fi dat demisia de onoare, Tudor Pendiuc dă indicații pe șantiere! Oribil, domnule primar!

Despre acuzațiile pentru care este judecat Tudor Pendiuc puteți citi în articolul următor: http://epitesti.ro/stiri/justitie/lotul-pendiuc-trimis-judecata-de-dna/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3