930×122 CAPRA 5

lunca argesului

Parc pe model european la Piteşti

Parc pe model european, conturat de Primărie împreună cu oamenii de afaceri. Administrația piteșteană s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții mediului de afaceri din alimentație publică și servicii hoteliere pentru a trasa o strategie de proiectare a viitoarei zone de agrement din parcurile de pe malul Argeșului, informează Primăria Piteşti.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„La întâlnirea cu reprezentanții HoReCa au participat primarul Cristian Gentea, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, administratorul public Lucrețiu Tudor, precum și arhitectul șef Ruxandra Cruțescu, alături de toți directorii de servicii din Primărie, demonstrând mediului de afaceri interesul uriaș pe care administrația locală îl acordă dezvoltării Piteștiului ca oraș în care tinerii să-și dorească să rămână.

Parcul Lunca Argeșului 1 este una dintre zonele cu cel mai mare potențial de dezvoltare din Argeș în ceea ce privește facilitățile de agrement, de petrecere a timpului liber și de divertisment. Sport în aer liber, o faleză cu zonă de terase, debarcader, piscină, toate reprezintă idei de afaceri pe care investitorii le pot materializa prin concesionarea terenurilor și prin parteneriat cu municipalitatea.

Citiți și: Pitești. Pas imens pentru realizare. Ce se întâmplă în Lunca Argeșului

 

 

Pe modelul orașelor europene, în jurul unor poli de atracție pentru timpul liber se vor dezvolta categorii de restaurante: cafenele, terase, pub-uri, chiar cluburi!
Un deziderat realizabil începând chiar de anul viitor este ca Festivalul „Simfonia Lalelelor” să fie dezvoltat în Lunca Argeșului, ca un eveniment pentru tineri, cu spectacole de teatru și film, concerte și alte tipuri de activități care să atragă turiști și să ofere un real „brand” Piteștiului, cu stil, dar și profitabil.

Următoarea întâlnire va avea loc peste 7 zile, direct pe teren, în parcul de pe malul Argeșului, apoi proiectul va fi elaborat în formă scrisă, aprobat de Consiliul Local și promovat pentru implementare”, a precizat municipalitatea.

(Foto principal: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ion spune:

    „Pe model european” poate după ce ai ascultat niște manele zdravene. „După model european” parcă mai aduce a limba română.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3