NOR CURIER 930X122

parcare

Parcare deschisă la Stadion! Anunţul primarului Gentea

Parcare deschisă la Stadion! Primarul Cristian Gentea anunţă deschiderea parcării interioare la Stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

„Am deschis astăzi, 1 martie, după ani buni, parcarea interioară a Stadionului „Nicolae Dobrin”!

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Piteștenii care fac sport și folosesc pista de alergare, pot beneficia de jumătate din această parcare, cealaltă jumătate deservind în continuare antrenorii, echipa tehnică, conducerea administrativă și jucătorii clubului FC Argeș, precum și personalul care gestionează baza sportivă.

Traficul spre zona Turcești va fi mai puțin afectat. Cetățenii pot folosi parcarea zilnic, în intervalul 8.00-22.00, cu excepția zilelor când au loc competiții sportive”, a transmis Cristian Gentea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Da un lucru bun,dar se poate și mai bine dacă s ar fructifica și terenul de lângă sala sporturilor ce pe care se aloca circul!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3