NOR CURIER 930X122

aer condiționat

PITEŞTENI CHINUIȚI ÎN AUTOBUZELE PRIMĂRIEI. IONICĂ, FĂ CEVA!

Piteșteni chinuiți în autobuzele Primăriei. Ionică, fă ceva!

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Încă de la începutul verii, atunci când temperaturile exterioare încă erau suportabile, piteştenii se loveau de problema căldurii din autobuzele Publitrans (subiectul pe larg, AICI). Ce să mai spunem acum, când afară sunt peste 30 de grade Celsius la umbră, iar în autobuz cu siguranţă temperatura depăşeşte 40 de grade?!

La momentul respectiv, am luat legătura cu Manuel Vasile Rotaru, directorul general al Publitransului (societatea de transport local de călători a municipalității Pitești), care ne spunea că ,,la ora actuală nu avem aer condiţionat pe 100% din parcul de autobuze, dar pe aproape 80% avem” şi că problemele se vor rezolva. Că o fi aer condiţionat sau nu, căldura din autobuze este insuportabilă, în special la orele de vârf, atunci când este foarte aglomerat.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Aglomeraţie infernală, temperaturi sufocante, acestea sunt condiţiile din mijloacele de transport în comun ale Piteştiului! Asta ne oferă Primăria condusă de Cornel Ionică și societatea de transport local a municipalității! Cornel Ionică, fă ceva! Este inadmisibilă lipsa de respect față de piteștenii plătitori de impozite și taxe locale!

Îl invităm și pe Ionică să facă o călătorie cu autobuzul, aşa cum a făcut și viceprimarul Sorin Apostoliceanu (amănunte, AICI), ca să simtă pe pielea lui cum e să circuli cu un autobuz aglomerat și în care căldura e sufocantă! Conducerea Primăriei a promis că va rezolva problema. După cum puteți vedea, a mințit cu NERUȘINARE!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90