EcoMoto 930×122

primarie

primaria_pitesti_nou

Piteştiul, în topul naţional al sesizărilor şi răspunsurilor pentru cetăţeni

www.domnuleprimar.ro este o pagină de internet dedicată administraţiei publice din toată ţara, pe care cetăţenii pot face sesizări directe pentru primari. Primăria Piteşti apare în topul întocmit de site din punct de vedere al activităţii de primire a sesizărilor şi de furnizare a răspunsurilor.

Citiți și: Anunț oficial: Primăria Pitești angajează!

Din acest punct de vedere, Primăria Piteşti se află în top 15 la nivel naţional „all–time” dacă ne referim la numărul de sesizări primite şi la numărul de răspunsuri oferite de municipalitate. Astfel, instituția condusă de Tudor Pendiuc a primit până acum prin acest site 1.076 de sesizări electronice. Primăria Piteşti a răspuns la 897 de sesizări, având o rată de răspuns de 83,36%, ocupând locul 12.

Locurile 26 şi 27 din top sunt ocupate de primăriile Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş, iar locul 58 de Primăria Costeşti. Şi Ştefăneştiul apare în clasament, pe locul 104. Problema este că a primit două sesizări, dar nu a răspuns la niciuna până acum.

Citiți și: „Invazie” în Primărie: Au „cucerit” instituția!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90