Donaris 930 x 122

datorii

PLĂTIȚI-VĂ DATORIILE! PITEȘTEAN EXECUTAT SILIT, MAȘINĂ SECHESTRATĂ

SC Termo Calor Confort din Pitești informează că sunt în derulare numeroase dosare de executare silită pentru recuperarea creanțelor de la clienții săi rău-platnici. Societatea are de recuperat creanțe de 3.746.584 de lei, din care 2.365.733 de lei de la asociațiile de proprietari/locatari.

Citiți și: Bani de la Guvern pentru termoficarea din Pitești

Pentru recuperarea creanțelor, prin executor judecătoresc, s-a obținut încuviințarea executării într-un număr de 2.150 de dosare de executare silită pentru recuperarea unor creanțe de 2.450.000 de lei, din care s-au încasat 1.750.000 de lei.

Ca urmare a demersurilor pentru recuperarea crențelor, s-a ajuns la un grad de încasare de peste 85% din facturile curente.

Citiți și: ÎNCEPE FURNIZAREA CĂLDURII ÎN PITEȘTI

În urma demersurilor legale făcute de societatea de termoficare a municipalității, Judecătoria Pitești a dispus încuviințarea executării silite, fiind declanșată urmărirea silită împotriva mai multor debitori pentru recuperarea creanțelor datorate, prin toate modalitățile prevăzute de lege, succesiv ori simultan.

Pentru exemplificare, într-unul dintre cazuri debitorul a fost înștiințat și somat pentru plata debitului datorat, iar termenul de o zi prevăzut de lege a expirat. În consecință, s-a trecut la verificarea bunurilor debitorului și s-a constatat că în evidențele oficiale debitorul figurează ca proprietar al unui autoturism. Având în vedere cererea creditorului de urmărire silită mobiliară și imobiliară (inclusiv a autovehiculelor identificate), autovehiculul debitorului a fost declarat sechestrat. Cu ajutorul polițiștilor rutieri, mașina va fi oprită în trafic, indiferent de locul în care se află. Debitorului i s-a acordat un termen de 15 zile pentru plata datoriilor și a cheltuielilor de executare.

SC Termo Calor Confort le solicită utilizatorilor/consumatorilor să întreprindă de urgenţă toate demersurile necesare pentru plata integrală a sumelor datorate.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441