930 x122 grota rece

poiana lacului

POIANA LACULUI: 8,2 NOI KILOMETRI DE REȚEA DE GAZE. BENEFICIARE SUNT 400 DE FAMILII

În urmă cu doar câteva săptămâni vă anunțam că în Poiana Lacului a fost montată o nouă stație de gaze pentru alimentarea satului cu același nume, o investiție de 1, 6 milioane lei.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Este vorba de 8,2 noi kilometri de rețea de gaze. Proiectul a demarat cu lucrările din zona Negrea și urmează să fie încheiat la finele acestui an.

Beneficiare sunt aproximativ 400 de familii din localitate, nevoite să aștepte utilitățile din cauza unor consilieri locali care au ales să-i facă primarului opoziție de dragul opoziției, punând bețe-n roate inițiativei lui Ion Dumitrache.

Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

Concret, câțiva consilieri locali, unii dintre ei, la vremea aceea, viitori candidați la un nou mandat sau chiar la fotoliul de primar, au refuzat să voteze realizarea investiției. Proiectul a fost adoptat în cele din urmă după ce edilul i-a apostrofat în CL.

Amănunte despre sabotarea proiectului, AICI!

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3