Donaris 930 x 122

poiana lacului

POIANA LACULUI: AU FOST ALOCAȚI BANI PENTRU REZOLVAREA PROBLEMEI DISTRIBUIRII APEI

Problema distribuirii apei potabile în Poiana Lacului e veche, dar de la Paște încoace, oamenii au ajuns la capătul răbdărilor.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Vina nu e a furnizorului, ci a intermediarului, care, în ciuda repetatelor petiții venite din partea primarului Ion Dumitrache, a ignorat necesitatea montării sistemului de pompare care să prevină astfel de situații.

În ultimele două săptămâni, edilul a sesizat de mai multe ori autoritățile județene cu plângerile localnicilor. Ultima dată, cu noroc.

Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

Consiliul Județean, în subordinea căruia este distribuitorul (fosta Sc Apă Argeș, acum Societatea de Administrare și Exploatare a Patrimoniului și Serviciilor de Utilităţi Publice Argeș S.A.) a alocat, în sfârșit, 200.000 de lei, banii necesari pentru acest sistem de pompare.

Sperăm ca în două-trei săptămâni să se rezolve. Din vinerea Paștelui, problemele sunt din ce în ce mai mari. Apa nu curge deloc în unele sate sau curge cu inermitențe, tocmai din cauza lipsei acestei componente. Vrem să ajungem și noi la normalitate”, a declarat, contactat de ePitești.ro, Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului.

Amintim că același intermediar duce apa și în Băbana, Moșoaia, Cocu, Micești, Izvoru, Cotmeana, Cuca, Morărești, Brăduleţ și Popești, asigurând servicii pentru o populație de peste 15.267 de locuitori, 65 de agenți economici și 51 de instituții publice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3