930X122 MAIA

automat de bilete

PREA MULTE „DEFECTE” LA PUBLITRANS! „VIN IMEDIAT!”

Prea multe „defecte” la Publitrans! „Vin imediat!”. Zilele trecute am criticat „sauna” din autobuzele Publitrans (detalii, AICI). Lipsa de respect față de călători a societății de transport în comun a municipalității piteștene nu se rezumă la căldura sufocantă din autobuze.

Citiți și: Decizie pentru agenții economici din stațiile de autobuz!

De exemplu, în weekend, în staţia de la Teatrul ,,Alexandru Davila”, din centrul oraşului, piteștenii nu au avut de unde să își cumpere bilet de călătorie. Automatul de bilete din zonă era defect, iar casa de bilete, închisă: ,,Vin imediat (10 minute)”, scria pe o hârtie afișată pe geamul casei de bilete.

Temperaturi insuportabil de ridicate în autobuze, automate defecte (pe care nimeni nu le repară în weekend) și vânzătoare care pleacă de la ghișeu în timpul serviciului – dovezi ale „respectului” față de piteșteanul plătitor de taxe și impozite (și de bilete de autobuz nu ieftine!)!

Citiți și: Pitesti: Gratuit la Publitrans

Sperăm ca de această dată Publitrans și directorul societății, Manuel Vasile Rotaru, să ofere explicații ceva mai plauzibile decât în cazul căldurii pe care călătorii trebuie să o suporte în autobuze (subiectul pe larg, AICI). Sau, mai bine decât explicații, soluții și servicii decente!

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA