930×122 CAPRA 5

autobuze

autobuze

PREFECTURA A DAT VERDICTUL ÎN CAZUL PRELUNGIRII CONTRACTULUI DINTRE PUBLITRANS ŞI CNCD-GIREXIM

Serviciul de Control din Prefectura Argeș care se ocupă cu legalitatea actelor a finalizat analiza hotărârilor de Consiliu Local prin care a fost prelungit acordul de asociere dintre Publitrans şi firmele private CNCD şi Girexim pentru transportul local de călători în Piteşti.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Unii consilieri (ai PNL, de exemplu) nu au votat proiectul deoarece au spus că nu corespunde normelor legale în vigoare. Prefectura a ajuns, însă, la concluzia că hotărârile au fost emise şi adoptate cu respectarea cadrului legislativ actual, a anunţat astăzi prefectul Mihai Oprescu.

În consecinţă, Prefectura nu va ataca la instanţa de contencios administrativ aceste acte, care permit derularea în continuare a transportului de călători în municipiu. Contractul expirase luna trecută şi transportul de călători cu autobuze ar fi fost pus în pericol dacă nu era prelungit.

Citiți și: Pitești: A murit bărbatul care a făcut accident în stația Publitrans!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90