930×122 CAPRA 5

consiliul local pitești

PRELUNGIRE DE TERMEN PENTRU MAGAZINELE DIN STAȚIILE PUBLITRANS

Contractele de închiriere către comercianți a spațiilor din stațiile de autobuz ale societății Publitrans Pitești vor fi prelungite cu încă 3 luni. Hotărârea ar urma să fie luată în ședința ordinară în plen de la sfârșitul acestei luni (28 ianuarie 2020) a Consiliului Local.

Citiți și: Și aceste persoane vor avea prioritate în magazine!

Noul termen de valabilitate a contractelor va fi 31 martie 2020. În luna octombrie a anului trecut, Consiliul Local prelungise contractele până pe 31 ianuarie 2020.

În funcție de evoluția proiectului de modernizare a stațiilor de autobuz, contractele ar mai putea sau nu să fie prelungite și după 31 martie 2020 sau chiar vor înceta înainte de această dată, cu preaviz de 7 zile.

Citiți și: Argeș. Anunțul zilei a fost făcut! Este oficial

Potrivit Primăriei, proiectul (a cărui materializare va conduce la eliminarea comerțului din stațiile Publitrans și despre care municipalitatea vorbește de o bună bucată de timp fără efecte concrete în teren) se afla în vara lui 2019 „în etapa de evaluare tehnică și financiară, adică în linie dreaptă de semnare a contractului” (AICI, amănunte despre proiect).

Societățile comerciale care au închiriate spații în stațiile de autobuz ale firmei de transport local de călători a municipalității piteștene, Publitrans, vând produse alimentare preambalate și produse nealimentare. Majoritatea au contracte de închiriere încă din anul 2005. În funcție de amplasament, chiria este de 4,26 de euro, de 5 euro sau de 6 euro (inclusiv TVA) pe mp pe lună.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3