930×122 POSADA 5

consiliul local pitești

PRELUNGIRE DE TERMEN PENTRU MAGAZINELE DIN STAȚIILE PUBLITRANS

Contractele de închiriere către comercianți a spațiilor din stațiile de autobuz ale societății Publitrans Pitești vor fi prelungite cu încă 3 luni. Hotărârea ar urma să fie luată în ședința ordinară în plen de la sfârșitul acestei luni (28 ianuarie 2020) a Consiliului Local.

Citiți și: Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

Noul termen de valabilitate a contractelor va fi 31 martie 2020. În luna octombrie a anului trecut, Consiliul Local prelungise contractele până pe 31 ianuarie 2020.

În funcție de evoluția proiectului de modernizare a stațiilor de autobuz, contractele ar mai putea sau nu să fie prelungite și după 31 martie 2020 sau chiar vor înceta înainte de această dată, cu preaviz de 7 zile.

Citiți și: Gentea: „Noul stadion poate găzdui un meci de fotbal între PSD și USR contra PNL?”

Potrivit Primăriei, proiectul (a cărui materializare va conduce la eliminarea comerțului din stațiile Publitrans și despre care municipalitatea vorbește de o bună bucată de timp fără efecte concrete în teren) se afla în vara lui 2019 „în etapa de evaluare tehnică și financiară, adică în linie dreaptă de semnare a contractului” (AICI, amănunte despre proiect).

Societățile comerciale care au închiriate spații în stațiile de autobuz ale firmei de transport local de călători a municipalității piteștene, Publitrans, vând produse alimentare preambalate și produse nealimentare. Majoritatea au contracte de închiriere încă din anul 2005. În funcție de amplasament, chiria este de 4,26 de euro, de 5 euro sau de 6 euro (inclusiv TVA) pe mp pe lună.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90