930×122 POSADA 5

consiliul local pitești

PRELUNGIRE DE TERMEN PENTRU MAGAZINELE DIN STAȚIILE PUBLITRANS

Contractele de închiriere către comercianți a spațiilor din stațiile de autobuz ale societății Publitrans Pitești vor fi prelungite cu încă 3 luni. Hotărârea ar urma să fie luată în ședința ordinară în plen de la sfârșitul acestei luni (28 ianuarie 2020) a Consiliului Local.

Citiți și: Atenție! Parcări rezervate și prioritate pentru aceste persoane! Nerespectarea aduce amenzi usturătoare

Noul termen de valabilitate a contractelor va fi 31 martie 2020. În luna octombrie a anului trecut, Consiliul Local prelungise contractele până pe 31 ianuarie 2020.

În funcție de evoluția proiectului de modernizare a stațiilor de autobuz, contractele ar mai putea sau nu să fie prelungite și după 31 martie 2020 sau chiar vor înceta înainte de această dată, cu preaviz de 7 zile.

Citiți și: Noi reguli în magazine și farmacii!

Potrivit Primăriei, proiectul (a cărui materializare va conduce la eliminarea comerțului din stațiile Publitrans și despre care municipalitatea vorbește de o bună bucată de timp fără efecte concrete în teren) se afla în vara lui 2019 „în etapa de evaluare tehnică și financiară, adică în linie dreaptă de semnare a contractului” (AICI, amănunte despre proiect).

Societățile comerciale care au închiriate spații în stațiile de autobuz ale firmei de transport local de călători a municipalității piteștene, Publitrans, vând produse alimentare preambalate și produse nealimentare. Majoritatea au contracte de închiriere încă din anul 2005. În funcție de amplasament, chiria este de 4,26 de euro, de 5 euro sau de 6 euro (inclusiv TVA) pe mp pe lună.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache