Donaris 930 x 122

budeasa

PRIMAR DIN ARGEȘ: DAȚI ȘI PENTRU CULTURĂ, DAR NOI VREM BANI PENTRU INFRASTRUCTURĂ!

Primar din Argeș: Dați și pentru cultură, dar noi vrem bani pentru infrastructură! Prezent la conferința de presă de astăzi a PSD Argeș, primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru, a afirmat că statul ar trebui să aloce mai mulţi bani pentru infrastructura de la sate.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Primarul a atenționat că, deși administrația pe care o conduce a reușit să atragă bani prin programe naţionale şi europene, cum ar fi PNDL şi PNDR, fondurile de la Centru nu sunt alocate ținând cont de adevăratele priorităţi ale localităților rurale.

„Pe PNDL am depus trei proiecte. Mi-au acceptat doar unul, pentru o şcoală, iar şcoala este gata.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Ni se spune că apa şi canalizarea sunt prioritare, dar prin anumite programe europene – PNDR, de exemplu – se alocă bani pentru cultură, respectiv pentru cămine culturale. Ori, nouă ne-ar trebui mai mulţi bani pentru marea infrastructură, şi mai puţini pentru cultură!

Şi cultura este importantă, dar să facem mai întâi ce este nevoie urgentă!

Oricum, am depus la Compania Naţională de Investiţii şi un proiect pentru un cămin cultural – nu aveam – şi pentru o sală de sport”, a spus primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90