New Profesional Consult 930 x 122

albota

PRIMĂRIA PITEȘTI „MUTĂ” PARCUL INDUSTRIAL

Primăria Pitești „mută” parcul industrial. Consiliul Local Piteşti a aprobat efectuarea unui schimb de terenuri cu Albota, comună limitrofă municipiului reşedinţă de judeţ.

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

Ca urmare a deciziei consilierilor, Primăria Piteşti va ceda comunei Albota „o suprafață de 462.192 de mp situată în extravilanul comunei Albota, cu categoriile de folosință curți, construcții, neproductiv, drum și ape curgătoare” şi va primi în schimb de la Primăria Albota o suprafață de 470.012 mp, „situată în extravilanul comunei Albota, cu categoriile de folosință pășune și ape stătătoare” și „un teren de 74.182 de mp situat în extravilanul comunei Albota cu categoria de folosință pășune”.

Cheltuielile pentru perfectarea actului de schimb vor fi suportate de comuna Albota.

Citiți și: O taxă importantă s-a redus!

Prin acest demers, Primăria Piteşti face rost de terenuri pe care susține că va amenaja un parc industrial, în condiţiile în care pentru terenul de la CET Sud II unde avea aceeaşi intenţie se judecă de mai multă vreme cu Primăria Bradu pentru o serie de suprapuneri de titluri de proprietate.

Piteștiul nu are niciun parc industrial. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90