930×122 CAPRA 5

gunoi

PRIMĂRIA PITEŞTI, PROCES IMPORTANT CÂŞTIGAT

Primăria Piteşti, proces important câştigat. Primăria Piteşti a obţinut, pe fond, un succes important în procesul intentat de firma Iridex pentru licitaţia organizată în vederea achiziţionării de platforme îngropate de gunoi.

Citiți și: România ar putea fi obligată să cumpere ser ,,anti-pandemie”

Este una dintre cele mai mari licitaţii din acest an care, însă, a fost contestată de firma Iridex clasată pe locul 2. Instanţa a dat însă câştig de cauză pe fond Primăriei, iar Iridex are la dispoziţie 10 zile pentru a ataca decizia.

În funcţie de recurs, Primăria poate începe derularea acestui proiect cu valoarea de 13 milioane de lei, bani de la bugetul local. Într-o primă etapă vor fi cumpărate 150 de platforme, iar programul va fi continuat în anii care vor urma până la acoperirea tuturor zonelor din municipiu.

Citiți și: Pitești. Se poate! Măsură de ultim moment 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90