Donaris 930 x 122

poiana lacului

    PRIMARUL COMUNEI POIANA LACULUI A DONAT PAROHIILOR LOCALE 2.000 DE CANDELE

    Special pentru Paște, Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului, a achiziționat din bugetul său personal 2.000 de candele, care au ajuns la bisericile din localitate.

    Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

    „Le-am donat către cele 9 parohii, pentru ca voluntarii noștri să poată duce astfel Lumina Sfântă în casele oamenilor. În momentul de față, candelele sunt la biserici. Avem câte cinci voluntari (atât ni se permite după noua lege) care în Noaptea Învierii vor trece pe drum și vor lăsa la fiecare poartă câte o candelă aprinsă, pe care oamenii să o ia ulterior.

    Nu interacționează nimeni cu nimeni. Mai mult, am stabilit că, acolo unde vor fi câte doi oameni în mașină, să fie vorba doar de pesoane care locuiesc împreună”, declară pentru ePitești Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului.

    Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

    (Foto principal: descriptiv. Sursa: ctnews.ro)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90