EcoMoto 930×122

poiana lacului

    PRIMARUL DUMITRACHE A MERS LA PREFECT CU PROBLEMA APEI ÎN POIANA LACULUI: AJUNGEM ȘI MAI DEPARTE DACĂ E CAZUL

    Problema distribuirii apei potabile e veche de ani de zile în Poiana Lacului, însă picătura care a umplut paharul (impropriu spus, căci, în realitate, n-a mai picat nimic pe conducă) a fost în Sâmbăta Paștelui, când localnicii s-au trezit din nou fără apă.

    Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

    „Vina nu e a furnizorului, ci a intermediarului, fosta SC Apă Argeș (n.r. – Societate de Administrare și Exploatare a Patrimoniului și Serviciilor de Utilităţi Publice Argeș S.A., aflată în subordinea CJ Argeș), un intermediar care nu-și face treaba. E făcut parcă să încurce. Mai concret, nu montează acel sistem de care e nevoie pentru a depăși probleme de genul acesta. Săptămâna aceasta am avut o discuție cu domnul prefect și i-am explicat cum, în plină pandemie de coronavirus, localitatea a fost lăsată fără apă.

    Avem opriri repetate de apă și nu este în regulă. Oamenii sunt indignați. M-am dus cu o listă de semnături la dumnealui. Am primit promisiuni că în cel mai scurt timp se va rezolva această situație. Eu sper ca săptămâna viitoare să se rezolve. E vorba de montarea unui sistem de pompe performant care să pompeze apa în Poiana Lacului la parametri normali, asta însemnând undeva la 7 bari. Dacă nu se rezolvă, ajungem și mai departe, la București, la Guvern, că nu putem să stăm așa”, declară pentru ePitești Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului.

    Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

    De precizat că același intermediar duce apa și în Băbana, Moșoaia, Cocu, Micești, Izvoru, Cotmeana, Cuca, Morărești, Brăduleţ și Popești, asigurând servicii pentru o populație de peste 15.267 fr locuitori, 65 de agenți economici și 51 de instituții publice. (Foto descriptiv: jurnalul.antena3.ro)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90