930 x122 grota rece

autobuz

PUBLITRANS FACE ANUNȚUL FINAL

Publitrans face anunțul final. Perioada de testare în Pitești a autobuzului electric polonez Solaris Urbino E12 s-a încheiat. Conducerea de la Publitrans se declară mulțumită.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

„Am revenit cu rezultatele finale ale testelor autobuzului electric și vă confirmăm faptul că nu au apărut niciun fel de probleme pe parcursul acestora.

Astfel, în cele 7 zile de teste, autobuzul a parcurs 981 de kilometri, efectuaţi pe durata a 72 de ore de utilizare, având puse în funcţiune toate sistemele de confort aflate în dotarea acestuia.”, a anunțat cu puțin timp în urmă Publitrans.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Primăria Pitești intenționează să cumpere pentru Publitrans (societatea de transport de călători a municipalității), cu bani europeni, 25 de autobuze electrice. Firma producătoare va fi desemnată în urma viitoarelor proceduri legale de achiziție. O variantă ar putea fi chiar autobuzul polonez Solaris Urbino E12.

Amănunte și imagini cu autobuzul electric adus pentru testare în Pitești, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3