New Profesional Consult 930 x 122

ionica

DECEMBRIE_ARTIFICII

REVELIONUL DIN PIAŢA PRIMĂRIEI PITEŞTI, ÎN PERICOL!

Primăria Piteşti nu a definitivat încă niciun program cu privire la Revelionul 2014-2015, deşi în alţi ani până la această dată se ştia, în linii mari, ce acţiuni vor fi organizate.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Viceprimarul Cornel Ionică a spus astăzi că vor fi organizate căsătorii în noaptea de Revelion doar dacă primarul Tudor Pendiuc, aflat acum în arest la domiciliu în dosarul „Publitrans-CNCD-Girexim”, îşi va relua până atunci atribuţiile şi dacă va dori acest lucru. „Ne-am consultat, facem analize, dar nu am ajuns la o concluzie… S-au interesat deja câteva cupluri pentru căsătorii în noaptea de Revelion, dar va depinde de domnul primar dacă se vor face sau nu. În rest, nu ştiu să vă spun dacă va fi un spectacol sau dacă se va da şampanie. Este o situaţie aparte acum.”, a declarat Ionică.

Pentru prima dată în acest an nu vor fi oferite nici sarmale în a doua zi de Crăciun, aşa cum era până acum tradiţia.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3