NOR CURIER 930X122

poiana lacului

    SATE DIN POIANA LACULUI, FĂRĂ APĂ DE O SĂPTĂMÂNĂ. PRIMARUL DUMITRACHE: VOM SESIZA GUVERNUL

    Problema distribuirii apei potabile în Poiana Lacului a rămas tot nerezolvată.

    Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

    „În Grădinești și Cepari, n-a fost apă toată săptămâna”

    Două sate ale comunei n-au, de o săptămână, niciun strop la robinete, iar în restul localității, apa curge cu intermitențe.

    Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

    Primarul Ion Dumitrache spune că vina nu e a furnizorului, ci a intermediarului, fosta S.C. Apă Argeș (n.r. – Societate de Administrare și Exploatare a Patrimoniului și Serviciilor de Utilităţi Publice Argeș S.A., aflată în subordinea CJ Argeș), care ar trebui să monteze un sistem special care să prevină astfel de situații.

    Edilul a făcut sesizări peste sesizări, inclusiv la Instituția Prefectului, dar degeaba.

    Pentru o pompă de 150.000 de lei, pe care nu vor s-o monteze, avem atâta de suferit în plină pandemie de coronavirus. Au zis că urmează să o aloce, dar până o alocă, până fac rectificare, ne țin pe noi fără apă, ceea ce nu e normal. În Grădinești și Cepari, n-a fost apă toată săptămâna. La Cociobești a fost foarte puțină, dar probleme sunt și-n celelalte sate.

    Dacă până luni nu se rezolvă, voi sesiza Guvernul, că nu putem să stăm așa. Cineva trebuie să-i determine să-și facă treaba„, a declarat, vineri, pentru ePitești, Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului.

    Amintim că același intermediar duce apa și în Băbana, Moșoaia, Cocu, Micești, Izvoru, Cotmeana, Cuca, Morărești, Brăduleţ și Popești, asigurând servicii pentru o populație de peste 15.267 de locuitori, 65 de agenți economici și 51 de instituții publice. (Foto principal: descriptiv. Sursa: Observatorul de Nord)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90