930×122 CAPRA 5

garaje

SCANDAL LA GARAJE

Scandal la garaje. În ultima vreme, Primăria Piteşti este efectiv asaltată cu solicitări de atribuire a locurilor de parcare cu taxă la blocuri. În acelaşi timp, pe adresa Primăriei curg plângerile de la cetăţeni care reclamă că persoanele care au garaje în proprietate sau în chirie nu le folosesc pentru scopul destinat. Oamenii reclamă că garajele de la blocuri sunt utilizate, de fapt, pe post de cămări sau depozite pentru tot felul de lucruri, în vreme ce maşinile sunt ţinute pe locuri de parcare exterioare, diminuând astfel şansele celor care nu au garaje să îşi ţină în siguranţă autoturismele.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Primăria dă din umeri. Conducerea instituției spune că municipalitatea poate face verificări pe proprietăţi private doar în anumite condiţii clar stabilite de lege. Prin urmare, situaţia și nemulțumirile se vor perpetua.

Piteştiul se confruntă cu un deficit de peste 30.000 de locuri de parcare, potrivit conducerii Primăriei.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90