930×122 CAPRA 5

budeasa

SE EXTINDE REȚEAUA DE CANALIZARE ÎN BUDEASA

Se extinde rețeaua de canalizare în Budeasa. Administrația locală a comunei argeşene Budeasa, condusă de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto), a lansat în sistemul electronic naţional de achiziţii puiblice o licitaţie pentru o investiţie importantă.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Investiția se ridică la aproape 8.000.000 de lei fără TVA şi vizează extinderea reţelei de canalizare în satele Budeasa Mare, Rogojina, Gălăşeşti, Caloteşti și Valea Mărului.

Termenul limită pentru depunere ofertelor de către firmele interesate să participe la licitaţie este 3 iunie 2019. Ulterior desemnării constructorului, vor fi stabilite prin contract termenele de execuție.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Proiectul este finanţat în principal cu bani de la bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90