Donaris 930 x 122

budeasa

SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTR-O COMUNĂ ARGEȘEANĂ: EDUCAȚIE DE CALITATE

Se întâmplă într-o comună argeșeană: Educație de calitate. Reprezentanții Școlii Gimnaziale nr. 1 din Budeasa informează că părinții din comună încă își mai pot înscrie copiii la grădinițele din cadrul unității de învățământ.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

”Pentru că suntem în etapa de ajustări, încă mai puteți înscrie copiii la grădiniță în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 Budeasa. Grădinițele din comună, prin dotările si spațiile bine organizate pe care le pun la dispoziție, prin oferta educațională din acest an, dar mai ales prin pregătirea și entuziasmul cadrelor didactice, doresc să le deschidă noi orizonturi spre cunoaștere micuților care le vor trece pragul.

Noul an școlar, 2018-2019, debutează cu schimbări majore în tot ceea ce înseamnă educație de calitate!”, transmit reprezentanții Școlii Gimnaziale nr. 1 din Budeasa.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

În Budeasa există următoarele structuri de învățământ destinate preșcolarilor:

-Grădinița cu Program Prelungit Budeasa Mare ”Dumbrava cu ștrumfi”

-Grădinița cu Program Normal Calotești

-Grădinița cu Program Normal Gălășești

-Grădinița cu Program Normal Budeasa Mică ”Paradisul fluturilor”. (Sursă foto: Facebook Școala Gimnazială nr. 1 Budeasa)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90