930 x122 grota rece

budeasa

SE POATE! DRUMURI BUNE ÎN BUDEASA

Se poate! Drumuri bune în Budeasa. Primăria comunei argeşene Budeasa a lansat în sistemul electronic naţional de achiziţii publice (SICAP) o nouă licitaţie. Este vorba de licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de modernizare a mai multor străzi din localitate (Aleea Iorgulești, Poiana Țapului, Aleea Prunilor, Aleea Teilor, Aleea Croitori și Aleea Cireșului) și a drumului comunal 223 Ciubotea-Zărnești.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Banii provin din fonduri guvernamentale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Valoarea proiectului este de 6.404.324,96 de lei, la care se adaugă TVA, proiectul vizând în total modernizarea a peste 5,3 kilometri de drumuri.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Firmele constructoare interesate pot depune oferte până pe 3 mai 2019, ora 15. Termenele de execuție vor fi stabilite după derularea procedurilor de achiziţie publică şi în urma semnării ulterioare a contractului cu firma sau firmele câştigătoare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90