Donaris 930 x 122

mioveni

Video – Se reconfigurează circulația în zona Uzinei Dacia

La Mioveni, primarul Ion Georgescu a subliniat importanța unui proiect de sistematizare a intersecției din zona Uzinei Dacia, acolo unde se produc deseori ambuteiaje și accidente.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

 

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

 

Intersecția va fi reconfigurată și semaforizată. O altă solicitare a administrației orașului Mioveni este aceea de reabilitare a drumului național care în Mioveni poartă numele de Bulevardul Dacia.

 

 

Discuțiile au avut loc alături de autorități, la invitația președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă.

A fost prezent Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, căreia îi este arondat și județul nostru.

Directorul DRDP a analiza la fața locului situația mai multor drumuri naționale unde este nevoie de investiții pentru refacerea infrastructurii.

Acesta a fost însoțit în mai multe localități de către vicepreședintele Consiliului Județean Marius Nicolaescu de către deputații Simona Bucura-Oprescu și Nicolae Pavelescu, precum și de către șeful Secției Drumuri Naționale Pitești, Gheorghe Mihăiță.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3