EcoMoto 930×122

asociatii de proprietari

STAI LA BLOC? PRIMĂRIA A HOTĂRÂT

Stai la bloc? Primăria a hotărât. Primăria Piteşti a decis ca și în acest an să organizeze concursul „Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari”.

Citiți și: Ședințele adunărilor generale ale asociației de proprietari

Asociaţiile se pot înscrie în concurs până pe 13 aprilie 2018 inclusiv. Competiția se va desfășura între 2 aprilie şi 18 mai, premierea asociațiilor câștigătoare urmând să aibă loc în perioada Zilelor Municipiului (20-21 mai).

Ca de obicei, vor fi acordate un premiu pentru cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din întreg Piteștiul şi câte un premiu pentru cea mai bine gospodărită asociaţie din fiecare cartier.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

În concurs se pot înscrie doar asociaţiile care nu au datorii la societăţile furnizoare de utilităţi.

La stabilirea câştigătoarelor se vor lua în considerare criterii precum reabilitarea termică și modul în care arată terasa, subsolul și spaţiile verzi aferente etc. În baza unui punctaj se va stabili un clasament şi vor fi acordate premii în bani (asociaţiile câştigătoare şi valoarea premiilor vor fi anunţate în jurul datei de 16 mai 2018).

Amintim că anul trecut marele premiu a fost câștigat de o asociație de proprietari din zona Centru (subiectul pe larg, AICI).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90