EcoMoto 930×122

pendiuc

TUDOR PENDIUC: „NU TĂIEM TEII DE PE CALEA BUCUREŞTI!”

Primarul Tudor Pendiuc a afirmat astăzi, în conferință de presă, că nu se pune problema ca pomii de pe domeniul public să fie tăiaţi fără motiv, deşi există reclamaţii în acest sens în mai multe zone în care se lucrează la așa numita reabilitare urbană, în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

„Proiectul nu prevede tăierea pomilor la întâmplare. Vor fi tăiaţi doar pomii care reprezintă un pericol pentru cetăţeni, care sunt uscaţi sau crescuţi aiurea. În locul lor vor fi plantaţi puieţi. Oricum, acest proiect prevede plantări masive, peste ceea ce s-a făcut până acum. Nu se taie teii de pe Calea Bucureşti şi nici din alte zone! Locurile de parcare vor avea pavele perforate prin care va creşte iarba și vom face însămânţări. Vor fi şi piste pentru biciclete… Va ieşi ceva frumos, veţi vedea!

Spaţiile verzi nu înseamnă bălării verzi, aşa cum sunt multe zone dintre blocuri. Există discuţii, desigur, mai ales că viziunea proiectantului nu coincide mereu cu cea a cetăţenilor sau cu a noastră. Dar nu se face nimic la voia întâmplării!”, a spus primarul.

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • ccc spune:

    Pendiuce, nu despre tei era vorba, mincinosule, ci despre arbori in general. Pai la fel de bine puteai sa spui ca nu taiati baobabii de pe Calea Bucuresti, fiindca nu asta este problema ci faptul ca exterminati spatiul verde. Cum nu vad astia din Pitesti ce parsiv, ce mincinos esti in ceea ce faci si te voteaza ca tampitii? Zau, cat ai partea ta din contractele cu pavelistii?

  • Lucian spune:

    S-a dus dracu’ tot cartierul Ceair cu urbanizarea lor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90