Donaris 930 x 122

bloc

TUDOR_PENDIUC_AUGUST_2013

TUDORE, uite că se poate! E CA-N OCCIDENT! VEZI GALERIE FOTO!

Despre fațadele hidoase ale majorității blocurilor din Pitești reabilitate termic am scris de curând. Pentru că Primăria condusă de Tudor Pendiuc a lăsat fiecare asociație de proprietari ca ulterior anvelopării să-și vopsească blocul după cum o taie capul, orașul s-a transformat într-o „sorcovă” jalnică.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Din fericire, există și un exemplu pozitiv și de normalitate, care produce o breșă binevenită în „marea țiganiadă”. Blocul 2, de pe „Victoriei” (Strada Mare, din centrul orașului), de deasupra magazinului Orange, peste drum de fostul cinematograf  „Modern”, acum „Sebastian Papaiani”, își schimbă înfățișarea și o face de nota 10! Cromatica aleasă pentru fațade este perfectă, iar blocul începe să arate ca unul din Occident.

Cum ar fi arătat Piteștiul dacă în cazul tuturor blocurilor de locuințe la anveloparea termică și vopsirea de mai apoi a fațadelor ar fi fost impuse de către Primărie și respectate de către asociațiile de proprietari reguli simple și de bun simț? Cum ar fi arătat Piteștiul dacă toate blocurile ar fi fost reabilitate ca cel din fotografiile făcute de noi în urmă cu puțin timp?

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • gro spune:

    Adica asta se numeste ceva „occidental”? Nu sunt de aceeasi parere, sunt foarte multe culori pe o singura suprafata. Care e diferenata fata de blocurile alea cu mai multe tipuri de anvelopari? Niciuna, doar ca e un pic mai multa ordine. Dar tiganeala cromatica e in continuare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3