930×122 CAPRA 5

viceprimar

Tudosoiu, unul dintre viceprimari în ochii piteștenilor

La inițiativa fostului consilier local Ionuț Olariu (PRO România – Argeş) (foto), în contextul întârzierii desemnării viceprimarilor pentru municipiul Pitești, piteștenii își dau cu părerea cine ar merita să fie viceprimarii orașului.

Citiți și: Halal exemplu! Viceprimar din Argeș, prins băut la volan

 

Citiți și: Pitești: Tofan transpiră! Gorghiu și Coteț vor să-l „execute” din funcția de viceprimar

 

Piteștenii votează viceprimarii într-un sondaj creat de Ionuţ Olariu pe grupul de Facebook al ePitești cu peste 21 000 de membri. Puteți VOTA și dvs, AICI!

Candidații sunt cei care se vehiculează în Consiliul Local. Dumitru Tudosoiu (PSD) conduce detașat în sondaj cu 155 de voturi, urmat la mare distanță de fosta mare speranță din tabăra liberalilor, Sorin Apostoliceanu (PNL) – 71 de voturi și Mihai Mihăilescu (USR) – 46 de voturi.

Pe listă mai figurează Mihai Coteț (PNL), Dănuț Dinu (PMP) și Gelu Tofan (PNL), cu un număr mic de voturi.

Cine vor fi viceprimarii Piteștiului, vom vedea la ședință Consiliului Local de miercuri, 10 februarie, așa cum a anunțat primarul Cristian Gentea, când vor fi aleși prin vot secret de către consilierii locali. Cele mai mari șanse le au: Dumitru Tudosoiu de la PSD, Gelu Tofan  cât și (încă) Mihai Coteț de la PNL și Mihai Mihăilescu de la USR-PLUS.

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • sanda spune:

    USR si PNL nu or fi prosti sa voteze un PSD-ist, asa ca mai usor cu pianul pe scari domnule ziarist. Teoretic PSD-istul Tudosoiu nu are nici o sansa ! Orasul Pitesti nu ma e rosu, remember !

  • Andrei spune:

    Oricare dintre ei este mai nun decât varianta USR : Mihai Mihăilescu .Si Apostoliceanu ar fi mai bun.

  • sanda spune:

    Da, Apostoliceanu ar fi fost bun daca nu era un pesedist care a stat alaturi de Gentea pe scena la celebrul miting de sustinere al puscariasului Liviu Dragnea.

  • Cristi spune:

    DUMITRU TIDOSOIU ESTE CEL MAI POTRIVIT, ESTE CEL MAI BUN LA ACCEST MOMENT ȘI AR MERITA ACCEST POST ! GARANTEZ PT EL!

  • Creench spune:

    Votul este secret. S-ar putea sa aveti surprize. PNL va vota cu Tudosoiu. Mai e un pic…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90