pizzeria sapori  930 122

primar

O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Citiți și: 50% în plus la salariu pentru acești angajați!

Și aleșii locali ai comunei argeșene Bascov se bucură de salarii bune. Cu astfel de sume în buzunar, oricine și-ar dori să fie bugetar.

Potrivit grilei de salarizare actualizată la data de 30 septembrie 2023, primarul Gheorghe Stancu de la PSD (foto) beneficiază de o indemnizație lunară în valoare de 12.650 lei.

Citiți și: Vestea momentului despre salariile argeșenilor!

Vorbim așadar de un salariu de bază ce depășește 2.500 euro (la cursul de 1 euro = 5 lei).

Nici viceprimarul din partea PNL, Gheorghe Nedelea (foto), nu stă mai prejos. Acesta are o indemnizație lunară mai mult decât atractivă. ”Mâna dreaptă” a primarului câștigă lunar 10.350 lei, adică peste 2.000 de euro.

Mai jos pe scara ierarhică, dar nu și pe cea financiară, se situează secretarul general al comunei, Elena Diculescu. Doamna câștigă un salariu de bază lunar identic cu cel al viceprimarului. Adică, tot peste 2.000 de euro.

La Primăria Bascov își desfășoară activitate 26 de angajați în funcții publice, inclus fiind și secretarul general. Vorbim în continuare despre un șef de serviciu, un consilier juridic, un consilier de achiziții publice, un consilier superior, 11 inspectori superiori, 2 inspectori principali, 4 referenți superiori și 4 polițiști locali.

Alți 24 de angajați ocupă funcții prin contract la Primăria Bascov. Vorbim despre consilierul personal al primarului, bibliotecarul, asistenți medicali, șoferi, guard comunal, mecanic, muncitori necalificați și asistenți personali.

De cele mai mari salarii se bucură consilierul personal al primarului și bibliotecarul care câștigă un salariu lunar de bază de 9.494 lei, respectiv 5.972 lei.

Menționăm faptul că toate sumele menționate sunt valori brute.

Iată indemnizațiile și salariile de bază la data de 30 septembrie 2023:

Ca și în anii trecuți, ePitești a început o serie de articole având ca temă salariile din cele mai importante primării din județul Argeș:

Primarul, salariu de ”baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Salarii la Primăria Pitești: Secretarul – 3600 €, arhitectul și directorul executiv – câte 3000 €

O fi rău să fii primar? 2650 € salariu, lângă Pitești

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90