930×122 CAPRA 5

primăria bascov

Argeș: Salarii de ”baștani” (și) la Primăria Bascov. Primarul, 2.200 € pe lună

Salariile din Primăria Bascov. Cât câştigă primarul, viceprimarul, secretarul general şi restul personalului din instituţie.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Conform legii, pe site-ul Primăriei Bascov a fost publicată noua grilă salarială şi cu indemnizaţii, actualizată la data de 31 martie 2022. Potrivit acesteia, primarul Gheorghe Stancu (foto) beneficiază de o indemnizaţie lunară în valoare de 11.440 lei (aprox. 2.200 Euro).

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

Este urmat de viceprimarul Gheorghe Nedelea (foto), căruia i se acordă o indemnizaţie lunară de 9.360 lei (1.870 Euro), şi de secretarul Comunei Bascov, doamna Diculescu Elena. Şi aceasta are un salariu de bază tot de 9.360 lei.

La Primăria Bascov îşi desfăşoară activitatea 30 de angajaţi în funcţii publice, incluzând secretarul general. În funcţii publice mai sunt şeful de Serviciu, un consilier juridic, un consilier de achiziţii publice, un consilier superior, 4 poliţişti locali, 17 inspectori, 4 referenţi.

Alte 28 de persoane ocupă funcţii prin contract, cum ar fi consilierul personal al primarului, şoferii, asistentul medical, muncitorii sau bibliotecarul primăriei. După cum puteţi observa, nimeni nu o duce „rău” în instituţie, salariile fiind unele peste media judeţului, chiar dacă socotiţi „netul”. Spre exemplu, şoferilor le revine, în medie, 5.300 lei brut, adică peste 3.000 de lei net, la care se adaugă norma de hrană, sporurile şi eventuale premii sau compensaţii.

Şi bibliotecarul are un venit similar. În schimb, consilierul personal al primarului are parte de un salariu de bază de 8.586 lei. Cele mai mici lefuri sunt acordate unor asistenţi personali, între 2.663 lei şi 3.188 lei.

Toate sumele menţionate sunt valori brute.

Vă reamintim, seria articolelor ePiteşti având ca temă salariile din primării:

Argeș. Boierie mare la Primăria Topoloveni! Salariile șefilor: primar, vice şi secretar!

Argeș: Salarii de „șmecheri” la Primăria Câmpulung. Lasconi, 2700 € pe lună!

Salarii „regale” la Primăria Curtea de Argeș! Să tot lucrezi la stat cu mii de € pe lună!

Argeș: Primarul de la Albota, salariu de duce. Viceprimarul și secretarul nu sunt mai prejos

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Florin spune:

    Foarte frumos ne lăudăm cu salari mari și elevi nu poate să facă naveta la liceu din cauza abonamentului pre mare in special de la tara ,Așa se renunță la educație

  • Florin sunt total de acord cu tine! Sunt niste nerusinati!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3