Donaris 930 x 122

salarii

Salarii faraonice în Consiliul Judeţean Argeş

ePiteşti continuă să vă prezinte veniturile „marilor” bugetari locali şi judeţeni. Astăzi – indemnizaţiile şi salariile din Consiliul Judeţean Argeş care, după cum veţi vedea, sunt cu aproximativ 50%  mai mari decât cele ale administraţiei locale. Probabil că şi volumul de muncă este pe măsură, altfel cum se explică?

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

În cazul Primăriei Piteşti, primarul Cristian Gentea, alături de viceprimari şi mai mulţi consilieri locali au argumentat ultimele măriri prin prisma alinierii salariilor la cele ale altor primării din oraşe cu acelaşi rang ca Piteştiul (rangul II). În susţinere, au precizat şi faptul că angajaţii de calitate pleacă dacă nu li se oferă mai mult.

Să vedem acum ce se întâmplă în CJ Argeş.

Potrivit celei mai recente grile, datată la 31 martie a.c., indemnizaţia pe care o primeşte preşedintele CJ Argeş (Ion Mînzînă – foto) este de 23.400 lei.

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

 

 

Vicepreşedinţii Marius Nicolaescu şi Adrian Bughiu au stabilite indemnizaţii de 20.800 lei fiecare.

 

 

Administratorul public din CJ Argeş, anume Marius Cristian Puiu, nu este mai prejos decât vicepreşedinţii, având un salariu de bază de 20.800 lei.

 

 

Mai departe, salariile de bază pentru funcţionarii publici de conducere din CJ Argeş au salarii de bază cuprinse între 13.520 lei şi 16.515 lei, detalii (Foto):

Următorul „eşalon” cuprinde funcţionarii publici de execuţie ai CJ Argeş, cu salarii de bază între 4.950 lei şi 10.046 lei. Toate sunt specificate pentru funcţionarii cu Gradaţia 0.

În fine, salariile de bază pentru personalul contractual de execuţie din cadrul aparatului de specialitate al CJ Argeş sunt următoarele:

Toate sumele menţionate reprezintă valori brute.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90