Donaris 930 x 122

salarii

Cresc şi salariile din Poliția Locală Pitești. A fost invocată inflaţia mare din ultimii ani

Cresc şi salariile din Poliția Locală Pitești. Aşa cum v-am informat, municipalitatea a pregătit în această săptămână modificări salariale în Primărie, dar şi în instituţiile subordonate acesteia. De majorări substanţiale vor beneficia, în special, angajaţii cu funcţii de conducere.

Citiți și: Vești proaste pentru salariații argeșeni!

În cazul Poliţiei Locale Piteşti, potrivit referatului de aprobare semnat de primarul Cristian Gentea, promovat în temeiul dispoziţiilor art. 11 din Legea nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, se propune o majorare a salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual, în medie cu aproximativ 6% la nivel de instituţie, diferenţiat pe categorii de funcţii.

În medie, s-a propus o creştere de aproximativ 5% pentru funcţiile de execuţie şi de aproximativ 13 % pentru funcţiile de conducere.

Citiți și: Cresc salariile de la Poliția Locală. Directorii iau peste 2000 € pe lună! De „fes”!

În raport (documentul integral, AICI) este strecurată o statistică privind inflaţia care „a crescut cu 16,01% din 2017 până la 31.05.2021”, din acest motiv fiind necesară creşterea salariilor.

Pentru a reflecta mai exact ce schimbări se vor produce, vă propunem să comparaţi salariile actuale (grile publicate AICI şi AICI în luna martie a.c.), cu noua grilă din cadrul referatului care va fi supus la vot săptămâna aceasta, în Consiliul Local.

Conform noii grile, salariile de bază sunt cuprinse între 2.415 lei (poliţist local cu gradaţie 0, muncitor etc.) şi merg până la 9.866 lei (director general).

Precizăm că toate sumele menţionate reprezintă valori brute.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3