Donaris 930 x 122

salarii

Salarii sporite pentru director şi contabil şef la Centrul Cultural Piteşti

În conformitate cu decizia municipalităţii de a majora salariile de bază în Primăria Piteşti şi în instituţiile subordonate acesteia (DETALII – salarii ADP, Poliţie Locală), şi la Centrul Cultural Piteşti se vor aplica noile reguli, cu procente de majorare, în medie, de 6%.

Citiți și: Transport metropolitan – NU, apă maro – DA, mașină electrică – DA, salariu 2000 €

Astfel, la Centrul Cultural, noua grilă (foto) care va fi supusă aprobării astăzi, în Consiliul Local, cuprinde salarii între 2.415 lei şi 9.839 lei, acesta din urmă fiind al directorului Carmen Elena Salub.

 

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

 

Anterior, grila arăta astfel – DETALII.

Şi la Centrul Cultural Piteşti vor exista, probabil, oameni nemulţumiţi. În vreme ce angajaţii de la vârf (director, respectiv contabil şef) vor primi sume consistente de bani în plus la salariu, restul vor avea parte de… nimic.

Pentru anumiţi salariaţi, în cazul în care sumele menţionate în noua grilă sunt mai mici decât ce au în momentul de faţă, nu li se vor aplica modificările şi salariile de bază vor rămâne neschimbate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90