Donaris 930 x 122

salarii

ADP

Noile salarii de la Administraţia Domeniului Public din Piteşti

După salariile din Primărie şi cele ale poliţiştilor locali, în şedinţa de mâine a CL Piteşti vor fi supuse aprobării şi noile salarii ale angajaţilor de la ADP.

Citiți și: Câţi argeşeni au terminat anul fiind angajaţi şi pe câţi bani. În judeţ, venituri mult sub media naţională

Potrivit referatului de aprobare semnat de primarul Cristian Gentea, media creşterii este de 6% la nivel de instituţie (+5% pentru funcţiile de execuţie şi +13% pentru funcţiile de conducere).

Astfel, ca şi în cazurile prezentate anterior (detalii: AICI – Explodează salariile din Primăria Piteşti, şi AICI – Cresc şi salariile din Poliţia Locală Piteşti ) cei care se vor bucura de mai mulţi bani în buzunar sunt şefii, de la director şi până la şeful de secţie.

Citiți și: Salariul minim brut se modifică de la 1 ianuarie

 

 

Spre exemplu, salariul directorului ADP creşte cu 1.408 lei, de la 9.384 lei, la 10.792 lei. Directorul adjunct şi contabilul şef vor avea salarii mărite la 8.967 lei, în loc de 7.797 lei.

Toate sumele menţionate reprezintă valori brute.

În schimb, anumiţi angajaţi, cum sunt şoferii sau muncitorii, vor avea chiar salarii mai mici, cel puţin pe hârtie (foto). Pentru comparaţie, vedeţi salariile actuale AICI.

 

În nota de subsol se specifică faptul că angajaţii al căror salariu scade sub valorile menţionate în noua grilă, îşi păstrează salariul actual.

Această menţiune este valabilă şi în cazul celorlalţi angajaţi din Primărie, respectiv instituţii subordonate.

Practic, acestora nu li se modifică în vreun fel veniturile.

Putem concluziona cu o întrebare: dacă unul dintre principalele motive pentru creşterea salariilor este inflaţia (termen menţionat în raport), atunci de ce anumiţi angajaţi nu beneficiază de mărire, pentru ei nu este… inflaţie?

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cititor spune:

    Cum se face ca la sefi – cu salarii mari, li se da procent mai mare la salariu si la muncitori – cu salarii oricum mici, li se acorda procent mic la salariu ? Exact ca in ultima fraza a articolului : inflatia nu este egala pentru toti ! Muncitorul papa un covrig si seful o friptana, ca doar e sef ! Sa-ti fie de bine sefule !

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441