930×122 CAPRA 5

salarii

ADP

Noile salarii de la Administraţia Domeniului Public din Piteşti

După salariile din Primărie şi cele ale poliţiştilor locali, în şedinţa de mâine a CL Piteşti vor fi supuse aprobării şi noile salarii ale angajaţilor de la ADP.

Citiți și: Transport metropolitan – NU, apă maro – DA, mașină electrică – DA, salariu 2000 €

Potrivit referatului de aprobare semnat de primarul Cristian Gentea, media creşterii este de 6% la nivel de instituţie (+5% pentru funcţiile de execuţie şi +13% pentru funcţiile de conducere).

Astfel, ca şi în cazurile prezentate anterior (detalii: AICI – Explodează salariile din Primăria Piteşti, şi AICI – Cresc şi salariile din Poliţia Locală Piteşti ) cei care se vor bucura de mai mulţi bani în buzunar sunt şefii, de la director şi până la şeful de secţie.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

 

 

Spre exemplu, salariul directorului ADP creşte cu 1.408 lei, de la 9.384 lei, la 10.792 lei. Directorul adjunct şi contabilul şef vor avea salarii mărite la 8.967 lei, în loc de 7.797 lei.

Toate sumele menţionate reprezintă valori brute.

În schimb, anumiţi angajaţi, cum sunt şoferii sau muncitorii, vor avea chiar salarii mai mici, cel puţin pe hârtie (foto). Pentru comparaţie, vedeţi salariile actuale AICI.

 

În nota de subsol se specifică faptul că angajaţii al căror salariu scade sub valorile menţionate în noua grilă, îşi păstrează salariul actual.

Această menţiune este valabilă şi în cazul celorlalţi angajaţi din Primărie, respectiv instituţii subordonate.

Practic, acestora nu li se modifică în vreun fel veniturile.

Putem concluziona cu o întrebare: dacă unul dintre principalele motive pentru creşterea salariilor este inflaţia (termen menţionat în raport), atunci de ce anumiţi angajaţi nu beneficiază de mărire, pentru ei nu este… inflaţie?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cititor spune:

    Cum se face ca la sefi – cu salarii mari, li se da procent mai mare la salariu si la muncitori – cu salarii oricum mici, li se acorda procent mic la salariu ? Exact ca in ultima fraza a articolului : inflatia nu este egala pentru toti ! Muncitorul papa un covrig si seful o friptana, ca doar e sef ! Sa-ti fie de bine sefule !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90