SMART KIDS 930X122

centrul cultural județean argeș

Salariile de la Centrul Cultural Judeţean Argeş. Cât câştigă artiştii argeşeni

ePiteşti continuă să vă prezinte veniturile bugetarilor din judeţ. Astăzi – indemnizaţiile şi salariile din Centrul Cultural Judeţean Argeş, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: Transport metropolitan – NU, apă maro – DA, mașină electrică – DA, salariu 2000 €

Cea mai recentă grilă salarială din CJ Argeş, AICI

Să vedem acum ce se întâmplă în Centrul Cultural Judeţean.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Potrivit celei mai recente grile, datată la 31 martie a.c., salariul de bază pe care îl primeşte managerul Araxy Negoşanu (foto) este de 9.726 lei brut.

 

Contabilul şef, Mihaela Nina, are 7.130 de lei brut.

Remuneraţiile artiştilor (dirijor, instrumentişti, solişti vocali) sunt cuprinse între 2.300 şi 7.872 lei brut, în funcţie de gradaţie / treaptă.

 

Spre exemplu, dirijorul are un salariu de bază de 6.598 lei.

În compartimentul administrativ – tehnic sunt salarii cuprinse între 3.130 lei şi 4.052 lei.

Pe statul de funcţii şi salarii, la notele de subsol, se precizează că „pentru anul 2021, personalul Centrului Cultural Judeţean Argeş NU beneficiază de vouchere de vacanţă, conform art.1 OUG nr. 8/2021 privind unele măsuri fiscal-bugetare.”

Totuşi, anagajaţii primesc idemnizaţie de hrană, reprezentând a 12-a parte din două salarii minime brute pe ţară garantate în plată.

La aceste venituri se adaugă şi sporul pentru condiţii vătămătoare, în procentul stabilit de lege, în baza buletinelor de determinare elaborate de DSP Argeş.

(Foto: CCJ Argeş)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90