NOR CURIER 930X122

Primăria Albota

Argeș: Primarul de la Albota, salariu de duce. Viceprimarul și secretarul nu sunt mai prejos

Salariile din Primăria Albota. Cât câștigă primarul, vicele și secretarul general.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Până astăzi (31 martie 2022), toate instituțiile publice sunt obligate să afișeze salariile actualizate anual.

Pentru a reflecta evoluţia acestora, tot astăzi vă facem cunoscută grila cu salariile de bază ale șefilor din Primăria Albota, pe anul 2021.

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

Primarul comunei Albota este Ion Dumitru – PSD (foto). Social democratul, supranumit și ”Ducele”, ocupă această funcție de mai bine de 20 de ani.

Potrivit grilei de salarizare, Ion Dumitru are un salariu de bază de 9 360 lei. La un curs de aproximativ 5 lei = 1 euro, salariul lunar al primarului este de 1.872 euro.

Viceprimarul Primăriei Albota

Viceprimar Primăriei Albota este Florin Șerban (PSD). Acesta beneficiază de un salariu de bază de 7 280 lei.

Tot la un curs de aproximativ 5 lei = 1 euro, mâna dreaptă a primarului câștigă lunar 1.456 euro.

Numărul 3 în Primăria Albota

Numărul 3 în Primăria Albota îl ocupă secretarul de comună.

Secretarul Primăriei Albota este Elena Gabriela Paraschiva, care beneficiază de un salariu de bază de 7 259 lei.

Convertită în valută, suma ar fi de 1.451 euro.

Iată grila cu salariile celor mai importanți oameni din Primăria Albota, actualizată la data de 30.03.2021.

Luni v-am prezentat grila de salarii din Primăria Topoloveni, Argeș (Subiectul pe larg, AICI:Argeș. Boierie mare la Primăria Topoloveni! Salariile șefilor: primar, vice şi secretar!).

Marți am adus în atenția publică grila actuală cu salariile de bază ale șefilor din Primăria Câmpulung (Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Salarii de „șmecheri” la Primăria Câmpulung. Lasconi, 2700 € pe lună!).

Miercuri am făcut cunoscută grila de salarii din Primăria Curtea de Argeș (Subiectul pe larg, AICI: Salarii „regale” la Primăria Curtea de Argeș! Să tot lucrezi la stat cu mii de € pe lună!)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • sorin M spune:

    Si voi ziaristi naivi credeti ca Ducele de Albota, primarul Ion Dumitru a ajuns duce cu banii din salariu ? Va inselati. a ajuns duce cu banii din spagi !

  • Un cetatean spune:

    De mult timp trebuia sa se faca o reforma administrativa prin desfiintarea multor primarii din mediul rural, cel mai corect prin comasare. Este irational sa mentii primarii la comune care au intre 800 si 2000 de locuitori. Multe dintre aceste comune nu au economie, asa ca tot bugetul care se aduna din taxe si impozite nu ajunge nici pentru salariile angajatilor din primarie, transformandu-i pe acestia in veritabili paraziti care nu fac nimic. Majoritatea acestor comune cer bani de la guvern si primesc doar cat sa poata asigura acele salarii, d-aia nu se vor dezvolta localitatile respective in veci. Nu vor avea niciodata bani nici macar pentru asfaltarea unei ulite. Modelul acesta pesedist de impartire administrativa este facut doar pentru a mentine paraziti bugetari in functii, nu are nicio alta „utilitate”.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90