New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

ULTIMA ORĂ! VEȘTI BUNE DIN BUDEASA

Ultima oră! Vești bune din Budeasa. Primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto) și Consiliul Local Budeasa au făcut toate demersurile pentru ca luni, 11 septembrie 2017, copiii din comună să fie primiți în clase în cele mai bune condiții. Au fost igienizate sălile de clasă și s-au făcut lucrări de reparații.

Citiți și: INVESTIȚIE MAJORĂ ÎN BUDEASA

O veste bună pentru copiii și părinții din Budeasa este că începând de luni va funcționa prima grădiniță cu program prelungit din localitate.

În anul școlar 2017-2018, în Budeasa își vor desfășura activitatea trei unități de învățământ:

Citiți și: COMUNA ARGEȘEANĂ CARE OFERĂ CONDIȚII CA LA ORAȘ

– Școala Gimnazială nr 1 Budeasa, cu Grădinița cu Program Prelungit Budeasa Mare (care a absorbit Grădinița Budeasa Mică)

– Școala Gimnazială Gălășești, cu Grădinița cu Program Normal Gălășești (formată prin comasare cu Grădinița cu Program Normal Rogojina) – o grupă

– Școala Gimnazială Calotești, cu Grădinița cu Program Normal Calotești – două grupe.

Mai precizăm că toți copiii din comună vor beneficia de manualele școlare pentru învățământul obligatoriu primar și gimnazial, din suplimentarea acordată de Inspectoratul Școlar Argeș.

Pe de altă parte, deja au fost făcute demersuri pentru cumpărarea lemnului necesar încălzirii la iarnă a sălilor de curs.

Personalul educativ care se va ocupa de preșcolarii și școlarii din Budeasa este format în proporție de 90% din titulari, lucru care oferă stabilitate și calitate procesului de învățare.

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066