NOR CURIER 930X122

publitrans

ULTIMUL TERMEN PENTRU MAGAZINELE DIN STAȚII

Ultimul termen pentru magazinele din stații. Consiliul Local Piteşti a impus un termen limită până la care vor mai fi prelungite contractele cu proprietarii de spații comerciale din stațiile de autobuz Publitrans.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Consilierii locali au decis „prelungirea contractelor până la data începerii proiectului de reabilitare şi modernizare a staţiilor de aşteptare călători, dar nu mai târziu de data de 30.04.2018”. Este ultimul termen, potrivit municipalității, după care spațiile comerciale din stații ar urma să fie desființate.

Proiectul – care va fi realizat cu bani europeni – prevede modernizarea a 99 de staţii de autobuz din Pitești. Amănunte și imagini, AICI. Precizăm că municipalitatea a depus proiectul la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, care analizează oportunitatea finanțării acestuia cu fonduri europene.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Publicația noastră a scris despre starea jalnică în care au ajuns stațiile de autobuz Publitrans din Pitești. Detalii și imagini, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90