(VIDEO) INTERESE ȘI MIZERIE ÎN STAȚIILE PUBLITRANS | ePitesti
Posada 930 x 122

autobuz

(VIDEO) INTERESE ȘI MIZERIE ÎN STAȚIILE PUBLITRANS

Interese și mizerie în stațiile Publitrans. Jalnică – acesta este unul dintre cuvintele care caracterizează situația din stațiile de autobuz Publitrans din Piteşti. Prea multe cuvinte nu îşi au rostul, pentru că imaginile pe care vi le prezentăm vorbesc de la sine.

Citiți și: AUTOBUZELE PUBLITRANS, INTERZIS ÎN ŞTEFĂNEŞTI

Mizerie, mirosuri insuportabile și, pe deasupra, o puzderie de reclame care împânzesc stațiile de autobuz. De parcă nu ar fi fost suficient, cineva (nu știm cine) a avut „minunata” ideea de a ”înfrumuseța” aceste zone.

Citiți și: SCANDALUL „AUTOBUZUL”: PUBLITRANS PROMITE

Există interese ca aceste reclame să fie afișate peste tot, mai bine zis peste tot acolo unde Primăria Pitești are, direct sau indirect, proprietăți?

În buzunarele cui merg toți acești bani încasați de pe reclamele publicitare? Ale cui sunt aceste contracte, cine este atât de important încât primarul Cornel Ionică și Primăria Pitești nu își permit să le înlăture?

Conducerea Primăriei a anunțat că există un proiect pentru modernizarea stațiilor Publitrans (detalii AICI). La cât de lent se mișcă lucrurile în Pitești, ne așteptăm ca aceste stații să arate normal abia peste zeci de ani. Rușine! Piteștenii merită condiții civilizate!

Vom reveni asupra subiectului.

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066