(VIDEO) INTERESE ȘI MIZERIE ÎN STAȚIILE PUBLITRANS | ePitesti
Donaris 930 x 122

autobuz

(VIDEO) INTERESE ȘI MIZERIE ÎN STAȚIILE PUBLITRANS

Interese și mizerie în stațiile Publitrans. Jalnică – acesta este unul dintre cuvintele care caracterizează situația din stațiile de autobuz Publitrans din Piteşti. Prea multe cuvinte nu îşi au rostul, pentru că imaginile pe care vi le prezentăm vorbesc de la sine.

Citiți și: MERGI CU AUTOBUZUL? PUBLITRANS FACE SCHIMBAREA

Mizerie, mirosuri insuportabile și, pe deasupra, o puzderie de reclame care împânzesc stațiile de autobuz. De parcă nu ar fi fost suficient, cineva (nu știm cine) a avut „minunata” ideea de a ”înfrumuseța” aceste zone. Există interese ca aceste reclame să fie afișate peste tot, mai bine zis peste tot acolo unde Primăria Pitești are, direct sau indirect, proprietăți? În buzunarele cui merg toți acești bani încasați de pe reclamele publicitare? Ale cui sunt aceste contracte, cine este atât de important încât primarul Cornel Ionică și Primăria Pitești nu își permit să le înlăture?

Citiți și: VINE AUTOBUZUL ELECTRIC!

Municipalitatea a afirmat că există un proiect pentru ca mai multe stații Publitrans să fie modernizate (detalii AICI), însă, la cât de lent se mișcă lucrurile în municipiu, ne așteptăm ca aceste stații să arate normal în câteva zeci de ani. Rușine! Piteștenii merită condiții normale!

Vom reveni asupra subiectului.

Dr. Vuta 555×222
New Profesional Consult 570×90