Donaris 930 x 122

6b

Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Update:

Compartimentul de Comunicare al Primăriei Pitești a venit cu precizări pe marginea subiectului.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

„Operatorul de transport Publitrans 2000 și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești vor asigura, începând cu data de 18 martie 2024, serviciul de transport public local și pentru locuitorii din Izvorani, prin linia 6B, cu traseul: strada Izvorani – Ștefănești Blocuri.

Totodată, pentru ca cererea de transport a locuitorilor de pe raza orașului Ștefănești să fie pe deplin satisfăcută, traseul liniei 9B – Enculești – Valea Mare (intersecție) – se modifică, în sensul prelungirii acestuia până în Pitești (Calea București).

Transportul se va efectua cu mijloace de transport noi și moderne, dotate cu sisteme de climatizare și informare călători, camere de supraveghere video și adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

Programul va fi afișat în timp util în toate stațiile de parcurs, putând fi accesat prin intermediul site-ului publitrans2000.ro, cât și prin utilizarea butonului de planificare a călătoriei prin Google Maps.”

Știrea inițială: Călătorii Publitrans au parte de o veste mult aștepată.

Linia 6B va deveni operațională în curând.

Anunțul a fost făcut în urmă de puțin timp de primarul Cristian Gentea, în ședința de Consiliu Local, ce are loc la această oră.

Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

Conform primarului, linia va fi disponibilă începând cu 18 martie.

Traseul 6B este pe ruta ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești blocuri ) – ȘTEFĂNEȘTI (Ștefănești Izvorani).

Pentru această linie, Publitrans 2000 SA a contractat din fonduri proprii autobuze de 5,6 metri.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ionut spune:

    Minciunică în Trivale când bagi autobuze ca sunt sute de copii care nu au cu ce să plece la școală. Pierzi alegerile domnul Gentea din cauza Echipei Fc. A pe care ai dus-o aproape de C și din cauza semafoarelor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90