930×122 CAPRA 5

autobuze publitrans

Anunț mult așteptat! Autobuze Publitrans noi pentru transport în localități de lângă Pitești!

Anunț mult așteptat! Autobuze Publitrans noi pentru transport în localități de lângă Pitești!

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

De astăzi, 8 autobuze noi și moderne au întregit parcul auto al Publitrans 2000.

Acestea vor fi utilizate pentru asigurarea transportului public de persoane pe raza comunelor Moșoaia, Căteasca și Izvorani.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Reamintim că ePitești a informat opinie publică, în exclusivitate, despre noile localități care urmează să beneficieze de transport metropolitan.

Detalii, AICI.: – Exclusiv: Anunțul MOMENTULUI! Noi localități de lângă Pitești cu transport Publitrans –

Anunț mult așteptat! Autobuze Publitrans noi pentru transport în localități de lângă Pitești!

După efectuarea testelor și a recepției finale și după îndeplinirea procedurilor legale de punere în circulație, acestea vor intra pe traseu.

Cele 8 autobuze au fost achiziționate din fondurile operatorului,în valoare totală de 4.498.740 lei.

Municipalitatea transmite:

,,Parcul auto al operatorului regional de transport Publitrans 2000 este îmbunătățit, începând de astăzi, 8 februarie 2024, cu 8 autobuze noi și moderne, achiziționate din fondurile proprii ale operatorului, în valoare totală de 4.498.740 lei.

Noile autobuze, de 6 și, respectiv, 8 metri (câte 4 achiziționate din fiecare tip), au norma de poluare Euro VI, sunt dotate cu sisteme de climatizare și informare călători, au camere de supraveghere video și sunt adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

Numărul total al locurilor disponibile pentru autobuzul de 6 metri este 23, dintre care 11 sunt pe scaune, iar pentru autobuzul de 8 metri numărul total al locurilor disponibile este 59, dintre care 23 sunt pe scaune.

Această achiziție a fost necesară pentru ca operatorul regional să poată onora angajamentele privind asigurarea transportului public de persoane pe raza administrativ teritorială a comunelor Moșoaia și Căteasca, recent înscrise în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești (ADITPP).

Totodată, se va asigura transportul locuitorilor din Izvorani, așa cum operatorul s-a angajat prin Contractul de servicii.

După efectuarea testelor și a recepției finale și după îndeplinirea procedurilor legale de punere în circulație, care includ amenajarea și semnalizarea corespunzătoare a stațiilor de încărcare și debarcare călători ce urmează a fi realizate de către autoritățile locale din Moșoaia și Căteasca, cererea de transport a locuitorilor celor două comune și a celor din orașul Ștefănești va fi, în cel mai scurt timp, satisfăcută pe deplin.”, se arată în comunicatul de presă.

Foto: Primăria Municipiului Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3