EcoMoto 930×122

budeasa

UN NOU CENTRU CULTURAL ÎN BUDEASA

Un nou Centru Cultural în Budeasa. Cu ceva timp în urmă, administrația locală a comunei argeșene Budeasa, condusă de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto), a depus la Compania Națională de Investiții o solicitare pentru a primi fonduri de la bugetul de stat în vederea construirii unui Centru Cultural în satul Gălășești.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Solicitarea autorităților locale a fost admisă, comuna Budeasa semnând cu Ministerul Dezvoltării Regionale și predarea terenului pe care va fi construit imobilul. Administrația locală trebuie să asigure terenul și utilitățile.

Viitorul Centru Cultural va avea o suprafață utilă de 1.650 de metri pătrați, o sală de spectacole cu o capacitate de 250 de locuri, sală de conferințe, centru de informare, săli de activități, bibliotecă, birouri, spații de depozitare și grupuri sanitare.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Centrul, o investiție cerută de comunitate, va găzdui, printre altele, evenimente cultural-artistice.

Termenele de execuție vor fi stabilite după derularea procedurilor legale de achiziții publice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90