930 x122 grota rece

budeasa

UN NOU DISPENSAR SE DESCHIDE ÎN ARGEȘ

Consiliul Judeţean Argeş a alocat Primăriei Budeasa 200.000 de lei. Banii reprezintă cofinanţare pentru construirea unui dispensar uman în satul Caloteşti din această comună, dispensar a cărui fundație a fost turnată în luna martie a acestui an.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Viitorul dispensar uman din Budeasa, care se află în construcție, va avea parter și un etaj, cu cabinete medicale şi un cabinet stomatologic, sală de tratamente, sală de aşteptare, centrală termică proprie și grupuri sanitare pentru pacienţi, medici și persoane cu dizabilităţi, birou pentru administrație, spațiu pentru materiale și spațiu de sterilizare.

Valoarea estimată a lucrărilor, potrivit primarului comunei, Nicolae Mihail Rachieru (foto), depășește 1.660.000 de lei, fără TVA. Suma acoperă cheltuielile cu serviciile de proiectare şi asistenţă tehnică și cu execuția propriu-zisă a lucrărilor de construcţii.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

În comuna Budeasa sunt trei medici de familie, care au cabinetele în clădirea vechiului dispensar uman. Odată ce noul dispensar va fi gata, cel mai târziu în 2020, medicii se vor muta în viitoarea nouă clădire. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3